Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 6376 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 248
  • -Beğenilme Sayısı: 2584
  • İleti: 19553
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 10 Plus
  • Android Sürümünüz: Android 11.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Android Sürümünüz: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Android Sürümünüz: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 94
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 94
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

N7100 [ROM] Flyme 5.1.11.25R beta (Güncel) (29.11.2016) Gönderen: esinnti
[04 Ağustos 2021, 14:05:01]


N7100 Galaxy Note 2 Cyanogenmod 12.1 Lollipop 5.1.1(12.11.2015) Gönderen: esinnti
[04 Ağustos 2021, 12:05:31]


Bütün Samsung Modellerinin PIT ve OPS Dosyaları Gönderen: bylaz28
[03 Ağustos 2021, 23:49:51]


Sd karta rom yükleme yardım Gönderen: mustafa1403
[03 Ağustos 2021, 23:40:30]


[6.0.1] Enigma Rom V6.1 S8UX Nougat Gorunumlu [N9000Q/N900] Gönderen: seyyah68
[16 Temmuz 2021, 15:44:24]


En solda kırmızı ışık sürekli yanıyor. Gönderen: ali_ihsan21
[14 Temmuz 2021, 01:51:43]


N8005 Samsung yazısında kalanlara Güzel Haber Gönderen: sawgent
[02 Temmuz 2021, 17:13:59]


j415f nand wirte start Gönderen: sawgent
[02 Temmuz 2021, 17:07:30]


Yardım chromecast, screen mirroring benzeri için bir .apk arıyorum. Gönderen: sawgent
[02 Temmuz 2021, 17:06:17]


Turkcell MaxiPlus 5 Rom Final Version Gönderen: sabebiş
[28 Haziran 2021, 16:57:34]


I9300 Galaxy S3 I9300XXUGNB6 4.3 Türkiye Resmi Firmware (14.03.2014) Gönderen: CeeMoo
[21 Haziran 2021, 19:04:22]


N8005 Galaxy Note 10.1 N8005JVUDNH2 Türkiye 4.4.2 Resmi Sürümü Gönderen: serkanefendihz
[11 Haziran 2021, 15:48:37]


S4 GT-9500 ISINMA SORUNU VE ŞARJ Gönderen: sawgent
[06 Haziran 2021, 13:54:12]


Knox Warranty Void sıfırlama (Tr'de ilk) Gönderen: MehmetKaan
[22 Mayıs 2021, 15:32:12]


gt-n8005 root rom her şey Gönderen: berkii
[21 Mayıs 2021, 11:34:35]


SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) Gönderen: abdyasar
[18 Mayıs 2021, 20:19:09]


Samsung Galaxy SM-J700F Android 6.0.1 VO-wifi Nasıl Aktif Ederim Gönderen: abdyasar
[16 Mayıs 2021, 01:01:28]


J700F Galaxy J7 J700FXXU2BPG3 Türkiye 6.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[16 Mayıs 2021, 00:12:31]


n7100 Galaxy Note 2 Eclipse Rom v9 Kitkat 4.4.4 (07.09.2016) Gönderen: efsane224
[15 Mayıs 2021, 00:49:36]


Ekranı Kırldı Usb Hata Ayıklama Gönderen: FATIH_999
[09 Mayıs 2021, 12:31:09]