Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 710 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimiçi sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 229
  • -Beğenilme Sayısı: 2478
  • İleti: 19325
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 90
  • -Beğenilme Sayısı: 110
  • İleti: 930
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 5 N920C
  • Tlf Yazılımı: Android 7.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 90
  • -Beğenilme Sayısı: 110
  • İleti: 930
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 5 N920C
  • Tlf Yazılımı: Android 7.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Anket

  • Galaxy Note 8 Alacak Olsanız Hangi Rengini Tercih Ederdiniz?
  • Nokta Midnight Black (Gece Siyahı)
  • 144 (52%)
  • Nokta Orchid Gray/Violet (Orkide Grisi)
  • 30 (10%)
  • Nokta Deep Sea Blue (Derin Deniz Mavisi)
  • 76 (27%)
  • Nokta Gold (Altın Sarısı)
  • 23 (8%)
  • Toplam Oy Verenler: 273
  • Konuyu Görüntüle

Güncel Konular

((ROM))Galaxy Note 4_C/H_EyMeN_ROM_FiNAL Gönderen: azizcinar04
[15 Aralık 2017, 23:48:18]


[12.12.2017]-[GT-I9500]-ZSSHQD1-bzkrt 5.0.1 Final Rom Gönderen: bozkrut-_-05
[15 Aralık 2017, 22:29:57]


arkadaşlar telefonum sony Xperia z3 garantisi yeni bitti kingroot kuramadım Gönderen: m.batuhangunal
[15 Aralık 2017, 21:58:38]


Lenovo P2 P2a42 S062 170117 ROW Android 6.0.1 Firmware - Downgrade (17 Ocak 2017 Gönderen: crazyali
[15 Aralık 2017, 20:37:49]


N950F Galaxy Note 8 N950FXXU2BQKG Türkiye 7.1.1 Nougat Firmware (14.12.2017) Gönderen: sawgent
[15 Aralık 2017, 18:15:28]


n7100 Galaxy Note 2 Eclipse Rom v9 Kitkat 4.4.4 (07.09.2016) Gönderen: GameMaster5355
[15 Aralık 2017, 11:28:36]


[ROM] S8 FULL PORT FOR S7 & S7 EDGE by ambasadii [AQJ1] [v7.0] Gönderen: ozkbas
[15 Aralık 2017, 00:49:00]


7.1.x SM-N900 Official LineageOS 14.1 (ha_3g) tavsiyedir. Gönderen: SuperMr_Cool
[15 Aralık 2017, 00:03:11]


S6 EDGE SM-925A (AT&T) TÜRKÇE ROM? Gönderen: haszen
[14 Aralık 2017, 23:55:03]


Official XenonHD 7.1 ROM Gönderen: vedat1966
[14 Aralık 2017, 23:45:03]


WiFi_Odin Kullanarak Gear S3'e Firmware Yükleme, Güncelleme Rehberi Gönderen: abdyasar
[14 Aralık 2017, 22:37:54]


N7100 CM 14.1 (Resmi olmayan) Android N 7.1 (29.11.2016) Gönderen: GameMaster5355
[14 Aralık 2017, 20:16:49]


İ9500 5.0.2- PERFECT S6 Rom V4 Aroma [S6/N5/S7 Port] 31.07.2016 Gönderen: grimser
[14 Aralık 2017, 10:40:38]


[ROM][BPL2][6.0.1][G900x]SkiesROM UX v2 Note7 by BlackMesa123 Gönderen: apolatt
[13 Aralık 2017, 23:13:54]


N950F Galaxy Note 8 TWRP Recovery Gönderen: farba
[13 Aralık 2017, 19:50:25]


SM-G930F S7 CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Sayaç Arttırır) Gönderen: abdyasar
[13 Aralık 2017, 17:49:17]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXS2DQHG_6.0.1_Factory_Firmware_09.09.2017 Gönderen: diwanji
[13 Aralık 2017, 15:26:39]


İSTER CAMİ İSTER GECE KULUBU-RAİNA Gönderen: ORHAN AFACAN
[13 Aralık 2017, 15:08:27]


Note 2 Telefonlara Air-Command-S5-Note3 Özellikleri(Odex-Deodex Romlar)Mod 1.3.2 Gönderen: Kmlyntt
[13 Aralık 2017, 13:59:55]


Turkcell 4.5G Şebeke Sorunu Zayıf Çekiyor ! Gönderen: Wandeta
[13 Aralık 2017, 13:36:51]