Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1563 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 239
  • -Beğenilme Sayısı: 2532
  • İleti: 19447
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

GT-I9300 Cihazlarda 4.0.4 Android versionunu kurmak isteyenler Bakabılırler Gönderen: xxcezakadirxx32
[Bugün, 18:17:08]


S8 ŞEBEKE,İMEİ SORUNU Gönderen: ataulpha
[Bugün, 16:29:37]


N915F Galaxy Note Edge N915FXXS1CPD1 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[Bugün, 16:06:35]


ÖLMEDEN DİRİLİŞ 15 TEMMUZ Gönderen: ORHAN AFACAN
[Bugün, 12:59:06]


I9300 Galaxy S3 I9300XXBLFB 4.0.4 Türkiye Kies Sürümü (13.07.2012) Gönderen: xxcezakadirxx32
[Bugün, 10:43:43]


Galaxy S6 Edge 32 GB (SM-G925F/925I) Firmwaresi yok mu? Gönderen: abdyasar
[Bugün, 10:12:34]


MORFOSE Nougat ROM V1.0 Gönderen: omrozrn
[15 Temmuz 2018, 23:18:57]


SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) Gönderen: xantrk
[15 Temmuz 2018, 02:31:09]


Galaxy Note 8 edge ışığı whatsapp ile çalışmıyor? Gönderen: mirmzksrc
[15 Temmuz 2018, 01:05:19]


N920C Galaxy Note 5 TUR - N920CXXS4CRA1 7.0 Factory_Firmware_22_01_2018 Gönderen: abdyasar
[14 Temmuz 2018, 09:49:35]


note 2 mobil veri sorunu Gönderen: esinnti
[14 Temmuz 2018, 00:46:01]


Galaxy Note 2 Güncel Rom 7.1.2 ! (2018) Gönderen: esinnti
[14 Temmuz 2018, 00:41:32]


[ANLATIM] Galaxy s2 i9100 Telefon/Data Hafızasını İhtiyacınıza Göre Bölümleme Gönderen: 06bozkurtum
[13 Temmuz 2018, 23:05:31]


S6 Edge Imei - Anaband Bilinmiyor. Gönderen: astxxx
[13 Temmuz 2018, 16:25:49]


Güç tasarrufu modunda ekrana görüntü gelmiyor. Gönderen: abdyasar
[13 Temmuz 2018, 06:07:08]


N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXS2CPC1 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: lumina
[12 Temmuz 2018, 13:24:06]


A520F Galaxy A5(2017) TUR - A520FXXU1AQAA_6.0.1_Factory_Firmware_01_Şubat_2017 Gönderen: abdyasar
[12 Temmuz 2018, 13:06:07]


N920C Galaxy Note 5 KHONGLOI Rom FİNAL | AOD | EDGE | S8+ (05.11.2017) Gönderen: bayir
[12 Temmuz 2018, 12:58:25]


Note 8 Snapdragon OEM kilidi görünmüyor ? Gönderen: Shadow78
[11 Temmuz 2018, 23:21:03]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXS2DQGB_6.0.1_Factory_Firmware_18.07.2017 Gönderen: aytekdigital
[11 Temmuz 2018, 21:49:11]