Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 2304 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 242
  • -Beğenilme Sayısı: 2555
  • İleti: 19475
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

N920C Galaxy Note 5 TUR - N920CXXU5CRL3_7.0_Factory_Firmware_16_01_2019 Gönderen: abdyasar
[17 Şubat 2019, 21:03:03]


[E6603][MM]Xperia Z5 Marshmallow Root Etme Rehberi Gönderen: empty.colt
[17 Şubat 2019, 15:19:57]


N910c Cihazıma her rom yüklememde "please install drk first" hatası veriyor Gönderen: malibo06
[17 Şubat 2019, 01:27:11]


Vestel VP10 RATED'e Hard Reset veya Rom nasıl atılır? Gönderen: erysngl
[16 Şubat 2019, 18:18:10]


CUSTOM BİNARY(RECOVERY)FRP LOCK SORUNU Gönderen: citroen200
[15 Şubat 2019, 23:17:20]


Galaxy Note Edge N915F 6.0.1 root nasıl yapılır? Gönderen: raufgecmen
[15 Şubat 2019, 13:25:03]


Lütfen Yardım\'\'Kernel is not seandroid enfor..\'\' hatası Gönderen: note4_
[14 Şubat 2019, 22:55:19]


n910C Galaxy Note 4 eRobot ROM v15 XXS2DPK5 Android 6.0.1 (24.11.2016) Gönderen: note4_
[14 Şubat 2019, 22:42:32]


[Note4][TedyBeaR]Rom[DreamUX] Full Note5 Port Rom[N910C/H] Gönderen: gnctrkchn
[14 Şubat 2019, 22:03:27]


note 5 odinle rom atarken hidden.img hatası alıyorum yardım edin liütfen Gönderen: abdyasar
[14 Şubat 2019, 18:45:38]


Yakınım adına mobil hat açtırılmış, borçlanılıp icra için vermişler. Ne yapmalı? Gönderen: aydin32019
[13 Şubat 2019, 13:27:52]


SİVRİ BİBER PATLICAN YASAKLANDI Gönderen: ORHAN AFACAN
[13 Şubat 2019, 11:20:52]


WiFi_Odin Kullanarak Gear S3'e Firmware Yükleme, Güncelleme Rehberi Gönderen: otoritec
[12 Şubat 2019, 16:15:12]


SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) Gönderen: c.karaduman
[12 Şubat 2019, 12:15:21]


S6 G920f Telefona TWRP yükleyememe Gönderen: otuken
[10 Şubat 2019, 11:44:58]


[ROM][8.0][TW][N920C/I/G/S/L/K/8]Floyd N7FE Port Gönderen: mehmetkaya900544
[06 Şubat 2019, 23:43:42]


Note Edge room yukleme hatası Gönderen: yerda
[06 Şubat 2019, 16:57:51]


Modem'de vowifi(wifi araması) ayarları Gönderen: abdyasar
[05 Şubat 2019, 07:37:37]


Ev İçin Kablosuz Hangi Model Modemi Tavsiye Edersiniz ? Gönderen: sawgent
[04 Şubat 2019, 23:54:49]


N9000Q Galaxy Note 3 N9000QXXUEBQA2 Türkiye Resmi Lollipop Sürümü [02.02.2017] Gönderen: mustafam01
[03 Şubat 2019, 22:11:46]