Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1313 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 236
  • -Beğenilme Sayısı: 2520
  • İleti: 19426
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 113
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 113
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

Ses Aktarımı Gönderen: farba
[Bugün, 12:12:07]


[SuperStock]Rom[Note5&Note4][N910C~N910CQ] [XXS2DQHG&XXS3BQA9] Gönderen: JamesKenwaY
[Bugün, 11:22:08]


Note 8 (N950F) Carrier ID Kodu değiştirme yardım Gönderen: alkaya
[Bugün, 11:21:54]


N950F Galaxy Note 8 N950FXXU3CRC1 Türkiye 8.0 Oreo Firmware (Çıktı) Gönderen: alkaya
[Bugün, 10:41:24]


Sony Xperia C6 kameralara yakalandı Gönderen: Amandaz
[Bugün, 07:16:24]


HTC ONE X Root lu cihazlara batarya Kalibrasyonu Gönderen: Amandaz
[Bugün, 07:15:44]


n8005 stock rom 4.1.2 ve 4.4.2 sürümleri içerir Gönderen: vedat1966
[19 Nisan 2018, 22:35:13]


N935F Galaxy Note Fan Edition - N935FXXU1AQI5_7.0_Factory_Firmware_20_09_2017 Gönderen: abdyasar
[19 Nisan 2018, 21:37:46]


Note 4 ile Multimedia Cihaz Arasında Mirror Sorunu? Gönderen: s.savas
[19 Nisan 2018, 20:21:52]


Huawei Mate 8 Soft Brick-Hard Brick- Açılmıyor Sorunları Çözümü Gönderen: tamirdünyası
[19 Nisan 2018, 17:41:38]


[Anlatım] Türkçe Olmayan Android Yazılımlara Türkçe Nasıl Eklenir Gönderen: JamesKenwaY
[19 Nisan 2018, 13:46:56]


[ROM][Note 4-N910C/H][GraceUX][Mayıs Ayı A3 2017] AİR ROM v1.0 Gönderen: Mücahit55
[19 Nisan 2018, 13:46:42]


Samsung galaxy t-562 root atmak icin yardimci olur musunuz? Gönderen: JamesKenwaY
[19 Nisan 2018, 13:05:54]


T50 Recovery Mod Silindi (Odin Telefonu Görmüyor) Gönderen: AlaganHan
[19 Nisan 2018, 04:40:09]


Amoled Ekran yanması burn-in Gönderen: vanhelsing7677
[18 Nisan 2018, 13:35:54]


G900FQ Galaxy S5 G900FQJVS1BPC3 Türkiye 5.0 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: Teoden51
[18 Nisan 2018, 12:30:06]


VESTEL VENÜS 5530 ROOT Gönderen: sawgent
[18 Nisan 2018, 10:46:55]


[12.12.2017]-[GT-I9500]-ZSSHQD1-bzkrt 5.0.1 Final Rom Gönderen: bozkrut-_-05
[18 Nisan 2018, 09:26:15]


Arama engelleme eşleşme kriteri sorunu Gönderen: Dereck
[17 Nisan 2018, 14:25:26]


Tüm Detayları ile Custom Rom (Zip) Yükleme Rehberi (Daha Temizi Yok) Gönderen: Noteburada
[16 Nisan 2018, 16:02:50]