Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 3894 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 468
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 247
  • -Beğenilme Sayısı: 2566
  • İleti: 19510
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Android Sürümünüz: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 468
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Android Sürümünüz: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Android Sürümünüz: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 468
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

A800FQ Galaxy A8 A800FXXU1AOJ1 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: JosephineAnenD
[Bugün, 02:47:24]


huawei p30 için room yokmu arkadaslar. Birde huawei icin ana basligimiz neden yo Gönderen: nevzat009
[03 Nisan 2020, 16:24:22]


SAMSUNG GT-S7580 Galaxy Trent Plus Gönderen: abdyasar
[02 Nisan 2020, 19:20:43]


[Note 7 MOD] Note 4 Stock 6.0.1 Ve Stock Tabanlı Romlar İçindir Gönderen: leeray
[01 Nisan 2020, 19:15:25]


Samsung S10+ Güvenli Klasör Sorunu Gönderen: Dereck
[01 Nisan 2020, 19:05:13]


Android 10 Güncelleme sonrası pil tüketimi Gönderen: Dereck
[01 Nisan 2020, 19:01:10]


Sıfır kodlama bilgisiyle bunu yapabilirmiyim? Gönderen: leeray
[31 Mart 2020, 10:34:24]


N7100 Galaxy Note 2 N7100XXUFND4 Türkiye 4.4.2 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: mozmozmoz
[23 Mart 2020, 13:58:42]


ROM[6.0.1]DreamUX V2 A7 (2017)PORT (S8 STİL) Gönderen: Gokhantunc
[20 Mart 2020, 12:57:53]


Lenovo P2 - Turkcell (Tek Sim) Orjinal Marhmallow Stock ROM Gönderen: mrates
[19 Mart 2020, 15:50:40]


Samsung Galaxy A-810F için Recovery ve Root bulamıyorum Gönderen: abdyasar
[09 Mart 2020, 08:59:23]


ses yükseltme Gönderen: sawgent
[09 Mart 2020, 02:38:36]


Lg k8 lte imei sorunu Gönderen: i_Tutum
[01 Mart 2020, 14:06:05]


Sitede neden Huawei Bölümü Yok Acaba? Gönderen: sawgent
[27 Şubat 2020, 15:00:51]


Galaxy s2 logoda kalma Gönderen: bassictr
[26 Şubat 2020, 17:06:31]


N7100 Galaxy Note 2 MetehaN-GzM Rom v8 Kitkat 4.4.4 [N4 + S6 + Aroma] (26.07.2015) Gönderen: efsane224
[25 Şubat 2020, 05:26:55]


SAMSUNG GALAXY NOTE 8 (SM-N950U) CUSTOM ROM ARIYORUM *İSTEK* Gönderen: RedZeppelin
[20 Şubat 2020, 05:54:00]


G900FQ Galaxy S5 G900FQJVS1BPC3 Türkiye 5.0 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: kardanadam2525
[19 Şubat 2020, 16:45:05]


ONEPLUS HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ... Gönderen: sawgent
[16 Şubat 2020, 02:43:47]


N950F Galaxy Note 8 TWRP Recovery Gönderen: sawgent
[14 Şubat 2020, 02:03:02]