Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1700 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 238
  • -Beğenilme Sayısı: 2537
  • İleti: 19446
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

Note 8 Snapdragon OEM kilidi görünmüyor ? Gönderen: levent_taka61
[16 Ekim 2018, 23:14:38]


[SuperStock]Rom[Note5&Note4][N910C~N910CQ] [XXS2DQHG&XXS3BQA9] Gönderen: makan
[16 Ekim 2018, 23:02:14]


ACİLLL Karnel Rev. check fail Device:1 Binary:0 Gönderen: rifatcan77
[16 Ekim 2018, 17:32:40]


Uygulama kullanmak için Note 5 telefonumu farklı bir telefon olarak göstermek Gönderen: z.turk30
[15 Ekim 2018, 01:31:10]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXS2DQHG_6.0.1_Factory_Firmware_09.09.2017 Gönderen: class_men39
[14 Ekim 2018, 21:17:16]


[N910C/N910H][UNOFFICIAL] LineageOS 14.1 (RESURRECTED) Gönderen: cinemaker
[14 Ekim 2018, 11:48:01]


G930F Galaxy S7 OREO - G930FXXS2ERH6_8.0.0_Factory_Firmware_27_08_2018 Gönderen: CeF77
[06 Ekim 2018, 21:12:33]


Avea intouch 4 stock rom kurma konusunda yardım. Gönderen: sinan0658
[06 Ekim 2018, 14:11:09]


[ROM][7.0-Nougat][GraceUX][TW] Refined Nougat Port N7 Fan Edition [N910C/H] Gönderen: nev2000
[06 Ekim 2018, 08:36:47]


G925FQ Galaxy S6 Edge TUR-G925FXXU5EQHD_7.0_Factory_Firmware_14_Eylül_2017 Gönderen: abdyasar
[05 Ekim 2018, 23:34:40]


Mesaj Bildirim Balonu Ayarı Gönderen: Wandeta
[05 Ekim 2018, 21:00:29]


Karnel hatası Gönderen: komikman
[05 Ekim 2018, 20:06:40]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition-TUR-G935FXXU2ERGE 8.0.0 Factory Firmware Gönderen: komikman
[05 Ekim 2018, 06:10:54]


Yeni Modeller için Rootsuz ve Sayaç Artmadan CSC Değiştirme Gönderen: CeF77
[04 Ekim 2018, 21:05:24]


N915f&N915FQ Galaxy Note Edge [6.0.1] Cf-Auto Root Tek Tıkla Root Gönderen: bysalihidriscan
[03 Ekim 2018, 15:19:24]


N950F Galaxy Note 8 OREO - N950FXXU5CRHA_8.0.0_Factory_Firmware_17_09_2018 Gönderen: abdyasar
[02 Ekim 2018, 19:15:44]


Note 8 Emoji Renk problemi Gönderen: alkaya
[02 Ekim 2018, 16:07:07]


[Anlatım]Exynos Sıfırdan Rom Nasıl Derlenir Nasıl Geliştirilir Gönderen: SHADOW
[01 Ekim 2018, 23:32:19]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: ibrahim 118
[01 Ekim 2018, 19:08:15]


[PORT] [Note5] [Stabil] Arama Ekranı Ve Rehber Stock Odex/Deodex Romlar İçin Gönderen: bysalihidriscan
[01 Ekim 2018, 14:09:26]