Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 4837 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 247
  • -Beğenilme Sayısı: 2571
  • İleti: 19529
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Android Sürümünüz: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Android Sürümünüz: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Android Sürümünüz: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

A3 2016 a310f güncellemeden sonra şebeke kayboldu Gönderen: msb065
[19 Ekim 2020, 13:27:29]


4.4.2 İçin Çalışan Youtube Vanced APK Arıyorum Gönderen: sertokus
[16 Ekim 2020, 22:55:26]


Knox Warranty Void sıfırlama (Tr'de ilk) Gönderen: MehmetKaan
[16 Ekim 2020, 17:05:35]


Lenovo VİBE P1A42 (TWRP) Sonra Stock Rom Geçiş yapamadım. Sorun nedir ? Gönderen: sawgent
[15 Ekim 2020, 14:08:01]


S9plus root Gönderen: 06bozkurtum
[09 Ekim 2020, 06:03:39]


G950F Galaxy S8 TUR - G950FXXU1AQL5_7.0_Resmi & Factory_Firmware_26_12_2017 Gönderen: abdyasar
[08 Ekim 2020, 20:05:26]


N8005 Samsung yazısında kalanlara Güzel Haber Gönderen: LIONAXE
[08 Ekim 2020, 16:50:35]


[Note4][TedyBeaR]Rom[DreamUX] Full Note5 Port Rom[N910C/H] Gönderen: vetemrahhh
[08 Ekim 2020, 10:00:09]


N920C Galaxy Note 5 TUR - N920CXXU5CRL3_7.0_Factory_Firmware_16_01_2019 Gönderen: canertr
[07 Ekim 2020, 09:53:13]


S6/S6Edge (SM-G92xF) 7.0' dan 6.0 Marshmallow'a Downgrade. Garanti Yöntem. Gönderen: checkvizor
[27 Eylül 2020, 07:32:31]


Yeni Modeller için Rootsuz ve Sayaç Artmadan CSC Değiştirme Gönderen: sivaskartali
[26 Eylül 2020, 10:54:06]


A520F U SURUMU DUSURME ACIL YARDIM Gönderen: alkaya
[25 Eylül 2020, 21:11:05]


7.1.x SM-N900 Official LineageOS 14.1 (ha_3g) tavsiyedir. Gönderen: mehmetkayaaa58
[21 Eylül 2020, 19:52:10]


[6.0.1] Enigma Rom V6.1 S8UX Nougat Gorunumlu [N9000Q/N900] Gönderen: mehmetkayaaa58
[19 Eylül 2020, 00:23:29]


i9500 İmei Null Sorunu Çözümü - Fix Gönderen: recepgumus
[08 Eylül 2020, 01:14:45]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: burakzeytinci
[05 Eylül 2020, 14:55:10]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition-TUR-G935FXXU2ERGE 8.0.0 Factory Firmware Gönderen: abdyasar
[05 Eylül 2020, 12:16:47]


note 4 N910CQ saf android sorunsalı Gönderen: ofz
[23 Ağustos 2020, 17:59:34]


Custom Boot Animasyon Yükleme - Boot Animasyon Çalışmaları Gönderen: poko53
[14 Ağustos 2020, 12:35:02]


Xiaomi Redmi 8 (pro değil) kullanıcı arabirimini değiştirmek için yardım lütfen Gönderen: gültekin
[13 Ağustos 2020, 10:45:49]