Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 3586 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 247
  • -Beğenilme Sayısı: 2565
  • İleti: 19503
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

Redmi Note 8 Pro Rehber Sorunu Gönderen: Syluu1_TR
[25 Ocak 2020, 18:03:58]


Call Recorder' ın üretici izninden dolayı çalışmaması Gönderen: Syluu1_TR
[25 Ocak 2020, 17:49:54]


Polypad 9716Hd rom ve şarj sıkıntısı Gönderen: Kasey00
[24 Ocak 2020, 19:47:39]


[ROM][9.0]Samsung OneUI Android 9.0 Gönderen: GameMaster53
[23 Ocak 2020, 23:37:13]


Dosyayı Twrp Modunda Yükleme Gönderen: Kasey00
[23 Ocak 2020, 21:13:17]


N910C/N910H Galaxy Note 4 TWRP Dokunmatik Custom Recovery Gönderen: mbozbas
[21 Ocak 2020, 00:26:02]


N920C Galaxy Note 5 KHONGLOI Rom FİNAL | AOD | EDGE | S8+ (05.11.2017) Gönderen: GameMaster53
[20 Ocak 2020, 22:14:09]


[Note 2] Arama Yapamıyorum Gönderen: sawgent
[20 Ocak 2020, 13:46:54]


N7100 Galaxy Note 2 MetehaN-GzM Rom v8 Kitkat 4.4.4 [N4 + S6 + Aroma] (26.07.2015) Gönderen: laptopbilgisayarservisi
[16 Ocak 2020, 01:02:42]


Turkcell MaxiPlus 5 Rom Classic Version (Stock Rus Rom) Gönderen: konafek853
[14 Ocak 2020, 09:34:35]


N915F Galaxy Note Edge N915FXXU1DPF1 Türkiye 6.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: musmete
[11 Ocak 2020, 16:33:50]


[ROM][OneUI] hadesRom Pie Stock v7.0 for S8/S8+/Note8 Exynos [20.05.2019] Gönderen: exnes
[10 Ocak 2020, 17:45:45]


S3 İ9300 İMEİ NULL-BASEBAND UNKOWN HATASI LÜTFEN YARDIM Gönderen: kral3519
[09 Ocak 2020, 18:29:23]


N8005 Samsung yazısında kalanlara Güzel Haber Gönderen: musiclover
[09 Ocak 2020, 14:30:42]


Vodafone Smart Ultra 6 Stock ve TWRP Recovery 3.0.2-0 Gönderen: regu
[08 Ocak 2020, 17:12:48]


G925F Rom Yüklemesi - Ağda Kayıtlı Değil Hatası - İmei Gitmesi Gönderen: krtl06
[06 Ocak 2020, 06:00:25]


note 2 için miui v7 romunu açıp içindeki uygulamalarını düzenlemek istiyorum Gönderen: vedat1966
[05 Ocak 2020, 22:02:06]


N900/N9000Q Galaxy Note 3 CyanogenMod 13 Android 6.0 Marshmallow (25.11.2015) Gönderen: ahmd21
[30 Aralık 2019, 17:19:17]


Download Mode Gönderen: XlegendryX
[26 Aralık 2019, 14:05:22]


s6 edge siyah ekran mavi ışık Gönderen: cannez
[24 Aralık 2019, 19:46:39]