Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 5649 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 247
  • -Beğenilme Sayısı: 2581
  • İleti: 19544
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Android Sürümünüz: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Android Sürümünüz: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Android Sürümünüz: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 94
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 94
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

N8005 Samsung yazısında kalanlara Güzel Haber Gönderen: Wandeta
[09 Nisan 2021, 11:22:49]


Whatsapp Yeni Sözleşmesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ? Gönderen: Wandeta
[09 Nisan 2021, 11:21:38]


Galaxy SM-G9350 (TGY) Şebeke Yok Gönderen: panemy
[07 Nisan 2021, 14:43:17]


Flyme Os 6 for N7100 Android 5 (10.09.2017) Gönderen: crazykid26
[04 Nisan 2021, 00:32:26]


S8 Stok rom knox hatasi Gönderen: MehmetKaan
[02 Nisan 2021, 14:20:01]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXU2DRI1_6.0.1_Factory_Firmware_20.10.2018 Gönderen: eTerNal_cRy
[01 Nisan 2021, 18:36:24]


Cihaz Rootlu Değil Ama Öyle Gözüküyor Gönderen: 06bozkurtum
[30 Mart 2021, 01:29:50]


Note 5 Volte aramalarını aktif etme ( Romlar dahil) Android 7.0 Nougat Gönderen: e-rcn
[23 Mart 2021, 08:44:53]


Note 3 N900 N9000Q Modem Arşivi Gönderen: sawgent
[19 Mart 2021, 09:52:06]


Kafayı Yiyecem Samsung s8 plus lütfen yardım Gönderen: abdyasar
[12 Mart 2021, 19:45:53]


Bütün Samsung Modellerinin PIT ve OPS Dosyaları Gönderen: amon35
[11 Mart 2021, 23:37:42]


Android 11 sonrası recovery ve download moda girememe Gönderen: abdyasar
[27 Şubat 2021, 18:40:14]


N7500/N7500Q/N750 Galaxy Note 3 Neo N750XXUDPA2 5.1.1 Lollipop [Tek Dosya] Gönderen: bysalihidriscan
[23 Şubat 2021, 15:29:40]


Arama geldiğinde telefonun üst hoparlörden ses gelmemesi Gönderen: Artopan
[10 Şubat 2021, 08:25:46]


(Yardım ve Soru) N7100 için En Stabil Custom Rom Hangisi Gönderen: memolix6363
[04 Şubat 2021, 21:23:44]


Odin ile stock firmware atarken csc dosyası hatası yüzünden imei kaybına çözüm Gönderen: sawgent
[02 Şubat 2021, 02:52:51]


N910F(Snapdragon) Galaxy Note4 DBT N910FXXU1DQJ1-6.0.1_Factory_Firmware_11.08.17 Gönderen: Pumpking
[30 Ocak 2021, 23:43:45]


s10+ soft brick yardım Gönderen: sawgent
[29 Ocak 2021, 02:52:01]


i9500 Galaxy S4 I9500XXUHOL1 Türkiye 5.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[20 Ocak 2021, 18:55:20]


Note 5 android 7 rom sonrası kalem algılamıyor. Gönderen: sawgent
[16 Ocak 2021, 19:48:36]