Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 3225 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 246
  • -Beğenilme Sayısı: 2563
  • İleti: 19499
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 466
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

[ROM][7.0-Nougat][GraceUX][TW] Refined Nougat Port N7 Fan Edition [N910C/H] Gönderen: bysalihidriscan
[11 Kasım 2019, 21:30:47]


64/128 Gb Hangi Hafıza Kartı Önerirsiniz? Gönderen: sawgent
[10 Kasım 2019, 01:24:57]


[ROM][5.0.1][I9500]ArkROM V1.1[HIZLI-STABİL]GÜNCELLEME Gönderen: asddas
[06 Kasım 2019, 11:25:31]


Custom romlar odin ile mi atılıyor Gönderen: vedat1966
[04 Kasım 2019, 20:22:52]


[hapiss][N900/N9000Q][ FinalUx][NOTE 7][01.11.2016][TR] Gönderen: mozbakan
[03 Kasım 2019, 17:40:12]


n910C / H SpaceLemon Kernel v2.4.18 Android 6.0.1 Touchwiz UX Destekli Gönderen: kaan guven
[03 Kasım 2019, 10:28:21]


N7100 [ROM] Flyme 5.1.11.25R beta (Güncel) (29.11.2016) Gönderen: volki32rr
[01 Kasım 2019, 18:07:02]


Telefonun rootlu olduğunu uygulamalardan nasıl gizleriz Gönderen: recepolis
[28 Ekim 2019, 09:41:49]


A510F Galaxy A5(2016) TUR - A510FXXU4CQE7_7.0_Resmi_Tek Dosya_04_Haziran_2017 Gönderen: sawgent
[27 Ekim 2019, 08:30:34]


G935F Galaxy S7 Edge OREO - G935FXXS2ERH6_8.0.0_Factory_Firmware_27_08_2018 Gönderen: ismailsonmez14
[25 Ekim 2019, 13:03:06]


[6.0.1][N7/N8/S8 Port] MagMa-NX VX1 (N900/N9000Q) Gönderen: hakan.0001
[24 Ekim 2019, 18:34:04]


i9100 Galaxy S2 4.1.x sürümünde kilit ekranı, güç menüsü, şebeke sorunu çözümü Gönderen: ssss2
[23 Ekim 2019, 15:00:01]


G930F Galaxy S7 G930FXXU1APB6 Türkiye 6.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: striker_55
[21 Ekim 2019, 18:32:30]


N7100 Galaxy Note 2 N7100XXUFND4 Türkiye 4.4.2 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: vedat1966
[20 Ekim 2019, 15:44:27]


Note 8 hızlı sarj sorunu Gönderen: sawgent
[16 Ekim 2019, 12:28:31]


SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) Gönderen: abdyasar
[11 Ekim 2019, 14:55:21]


Galaxy S10 kullanım izlenimim Gönderen: ongbey
[08 Ekim 2019, 15:28:06]


Tapatalk Uygulaması Aktif Hale Getirilmiştir Gönderen: sawgent
[06 Ekim 2019, 19:39:04]


N920C Galaxy Note 5 TUR - N920CXXU5CRL3_7.0_Factory_Firmware_16_01_2019 Gönderen: sawgent
[06 Ekim 2019, 19:38:15]


S7 Edge Rom Atma Sonrası Sorunlar Gönderen: sawgent
[06 Ekim 2019, 09:35:41]