Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 964 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 234
  • -Beğenilme Sayısı: 2498
  • İleti: 19373
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 932
  • Rom: MIUI 9 Stable
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 932
  • Rom: MIUI 9 Stable
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Anket

  • Galaxy Note 8 Alacak Olsanız Hangi Rengini Tercih Ederdiniz?
  • Nokta Midnight Black (Gece Siyahı)
  • 189 (53%)
  • Nokta Orchid Gray/Violet (Orkide Grisi)
  • 37 (10%)
  • Nokta Deep Sea Blue (Derin Deniz Mavisi)
  • 96 (26%)
  • Nokta Gold (Altın Sarısı)
  • 34 (9%)
  • Toplam Oy Verenler: 356
  • Konuyu Görüntüle

Güncel Konular

Yazılim guncelleme sonrası problemler acil Gönderen: yunusemre_oz
[Bugün, 09:29:58]


i9500 Galaxy S4 I9500XXUHOL1 Türkiye 5.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[Bugün, 07:02:06]


J7 Prime Rootsuz CSC Kodunu Nasıl Değiştirebilirim? Gönderen: blackfire97
[Bugün, 04:47:48]


Recoveryden format attım. Telefonu açmak için google hesabımı istiyor.Açamıyorum Gönderen: sawgent
[Bugün, 03:43:58]


Galaxy S6 imei değişti cihaz yurt dışında da çalışmıyor Gönderen: dostpolat
[23 Ocak 2018, 20:31:37]


N950F Galaxy Note 8 TWRP Recovery Gönderen: sawgent
[23 Ocak 2018, 18:52:50]


xperia x compact bootloader kilidini kapatınca kamera yeşil oluyor Gönderen: sawgent
[23 Ocak 2018, 18:51:22]


Tab S T807 Android Güncellemesi Esnasında Çöktü, Açılmıyor? Gönderen: sawgent
[23 Ocak 2018, 18:10:22]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: ibrahim 118
[23 Ocak 2018, 16:47:40]


Octopus nedir, nasıl kullanılır? Gönderen: silivriserdar
[23 Ocak 2018, 14:00:24]


Wi-Fi araması menüde yok. Gönderen: komeagacgoktug
[23 Ocak 2018, 12:34:32]


J530F Custom Rom arıyorum Gönderen: SP440
[23 Ocak 2018, 11:21:24]


TAŞINDI: Root lu telefonda çalışmayan Turkcell TV+ uygulaması hk. Gönderen: sawgent
[23 Ocak 2018, 05:35:30]


s4 imei null yardım Gönderen: sawgent
[23 Ocak 2018, 05:33:41]


Htc eye m910n imei repair Gönderen: sawgent
[22 Ocak 2018, 19:19:55]


S7 qualcom işlemcili s7 lere root atılamıyor mu? Gönderen: kıybi
[22 Ocak 2018, 17:01:13]


Vodafone smart ultra 6 marshmallow Gönderen: zaribin
[22 Ocak 2018, 14:58:16]


n910C Galaxy Note 4 eRobot ROM v15 XXS2DPK5 Android 6.0.1 (24.11.2016) Gönderen: dinarh
[21 Ocak 2018, 23:48:52]


HARAKETİN KOD ADI ZEYTİN DALI Gönderen: ORHAN AFACAN
[21 Ocak 2018, 15:00:28]


Note 8 telefon görüşme kayıt Gönderen: sawgent
[21 Ocak 2018, 02:42:12]