Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 2555 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 242
  • -Beğenilme Sayısı: 2556
  • İleti: 19477
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

N7100 Galaxy Note 2 Rom Tavsiye, Öneri, Sohbet ve İstekleri Gönderen: Shritzen
[18 Nisan 2019, 19:23:31]


Resurrection Remix RR-N-v5.8.10 (YARDIM MM) Gönderen: kosekli
[18 Nisan 2019, 13:18:28]


Stock Rom bootloop sorunu Gönderen: brs34
[16 Nisan 2019, 21:54:29]


SARILMIŞ BAYRAĞA ŞEHİT NAAŞI Gönderen: ORHAN AFACAN
[14 Nisan 2019, 21:28:11]


[6.0.1][N7/N8/S8 Port] MagMa-NX VX1 (N900/N9000Q) Gönderen: Bug12
[12 Nisan 2019, 16:23:41]


Note 2 Kitkat (4.4.2) de oluşan şebeke ve ağda kayıtlı değil sorunu Gönderen: iyikotucirkin
[11 Nisan 2019, 22:13:27]


n910x Galaxy Note 4 Custom Rom Tercihleriniz ve Önerileriniz Gönderen: kavgamm11
[10 Nisan 2019, 02:00:29]


Custom Rom 7.1.2 Ekran Geç Uyanma Sorunu Gönderen: lumina
[09 Nisan 2019, 21:21:16]


N7100 Galaxy Note 2 N7100XXUFND4 Türkiye 4.4.2 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: yunus3456
[08 Nisan 2019, 22:49:42]


G930F Galaxy S7 CF-Auto-Root (Tek Yükleme ile Root İşlemi) Gönderen: adali
[08 Nisan 2019, 20:30:32]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXU2DRI1_6.0.1_Factory_Firmware_20.10.2018 Gönderen: lumina
[08 Nisan 2019, 18:09:58]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition-TUR-G935FXXU3ERJE 8.0.0 Factory Firmware Gönderen: helezon
[07 Nisan 2019, 16:59:02]


[Note4][TedyBeaR]Rom[DreamUX] Full Note5 Port Rom[N910C/H] Gönderen: cepmaster
[05 Nisan 2019, 20:05:19]


N7100 Galaxy Note 2 4.4.2 Stock ZSUFNJ2 (Tamamen stock - 7 Saat Ekran Süresi) Gönderen: karacaa3
[05 Nisan 2019, 17:29:36]


Samsun Tab A sm-t287 radyo problemi Gönderen: Goztepemiz
[05 Nisan 2019, 09:31:04]


[ROM][8.0][TW][N920C/I/G/S/L/K/8]Floyd N7FE Port Gönderen: akifoktar
[04 Nisan 2019, 10:20:06]


BANA 15 TEMMUZU HATIRLATIYOR Gönderen: ORHAN AFACAN
[03 Nisan 2019, 14:38:14]


N9000/N9000Q Rom Tercihleriniz ve Önerileriniz Gönderen: Ayhan4124
[31 Mart 2019, 10:59:43]


Hangi ülkenin telefonu olduğunu bulamadım Gönderen: murat3702
[31 Mart 2019, 02:34:13]


n8005 stock rom 4.1.2 ve 4.4.2 sürümleri içerir Gönderen: tekilhan
[28 Mart 2019, 18:18:59]