Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 937 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 234
  • -Beğenilme Sayısı: 2498
  • İleti: 19365
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 932
  • Rom: MIUI 9 Stable
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 932
  • Rom: MIUI 9 Stable
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Anket

  • Galaxy Note 8 Alacak Olsanız Hangi Rengini Tercih Ederdiniz?
  • Nokta Midnight Black (Gece Siyahı)
  • 187 (53%)
  • Nokta Orchid Gray/Violet (Orkide Grisi)
  • 35 (10%)
  • Nokta Deep Sea Blue (Derin Deniz Mavisi)
  • 95 (27%)
  • Nokta Gold (Altın Sarısı)
  • 30 (8%)
  • Toplam Oy Verenler: 347
  • Konuyu Görüntüle

Güncel Konular

Note 8 telefon görüşme kayıt Gönderen: sawgent
[Bugün, 02:42:12]


N950F Root Yapıldığında Kaybedilen Özellikler Var Mı? Gönderen: sawgent
[Bugün, 02:40:48]


Note 4 Turkcell Romundan Kurtulmak İçin Tıklat Gönderen: azizcinar04
[20 Ocak 2018, 22:56:33]


GT-I8190 movi_write card_status:0 hatası lütfen yardım Gönderen: sawgent
[20 Ocak 2018, 20:51:49]


Samsung Note 4 İçin Stock Rom Yardımı Gönderen: sawgent
[20 Ocak 2018, 20:44:36]


Sony z C6603 wifi sorunu Gönderen: aschyn
[20 Ocak 2018, 18:23:04]


SAMSUNG S3 LTE İ9305 Logoda kalıyor Gönderen: mıcro27
[20 Ocak 2018, 16:09:10]


A510F Galaxy A5(2016) TUR - A510FXXU4CQE7_7.0_Resmi_Tek Dosya_04_Haziran_2017 Gönderen: abdyasar
[20 Ocak 2018, 06:14:21]


[6.0.1][N7/N8/S8 Port] MagMa-NX VX1 (N900/N9000Q) Gönderen: ayhan1453
[19 Ocak 2018, 18:55:58]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: Livet
[19 Ocak 2018, 16:52:53]


S6 EDGE SM-G925FQ 32GB Gönderen: sawgent
[19 Ocak 2018, 16:47:06]


S6 Edge Plus G928C Deep Sleep Çözüm ! Gönderen: abdyasar
[19 Ocak 2018, 16:36:30]


[ROM][Note 4-N910C/H][GraceUX][Mayıs Ayı A3 2017] AİR ROM v1.0 Gönderen: Dereck
[19 Ocak 2018, 15:27:38]


J530F firmware arıyorum Gönderen: SP440
[19 Ocak 2018, 10:27:26]


A5 2017 CSC kısmını tekrar TUR yapamıyorum Gönderen: abdyasar
[19 Ocak 2018, 07:51:58]


Galaxy Note 8 (SM-N9500) LTE nasıl aktif edebiliriz? Gönderen: abdyasar
[19 Ocak 2018, 00:12:31]


SAMSUNG ROMLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİRMİ Gönderen: eymenygt
[18 Ocak 2018, 22:00:31]


Android 7.0 güncelleme sonrası reklam manyağı oldu. Gönderen: gorop
[18 Ocak 2018, 21:11:11]


Note 4 Deji Batarya kullanım bilgileri Gönderen: lYOLCUl
[18 Ocak 2018, 21:10:13]


Samsung c7 twrp kuramıyorum Gönderen: sawgent
[18 Ocak 2018, 16:32:39]