Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 592 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 226
  • -Beğenilme Sayısı: 2463
  • İleti: 19291
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 89
  • -Beğenilme Sayısı: 109
  • İleti: 927
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 5 N920C
  • Tlf Yazılımı: Android 7.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı


Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 463
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 89
  • -Beğenilme Sayısı: 109
  • İleti: 927
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 5 N920C
  • Tlf Yazılımı: Android 7.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Anket

  • Galaxy Note 8 Alacak Olsanız Hangi Rengini Tercih Ederdiniz?
  • Nokta Midnight Black (Gece Siyahı)
  • 113 (49%)
  • Nokta Orchid Gray/Violet (Orkide Grisi)
  • 26 (11%)
  • Nokta Deep Sea Blue (Derin Deniz Mavisi)
  • 70 (30%)
  • Nokta Gold (Altın Sarısı)
  • 21 (9%)
  • Toplam Oy Verenler: 230
  • Konuyu Görüntüle

Güncel Konular

S4-I9500 Hat Gidip Gidip Geliyor Gönderen: vedat1966
[22 Kasım 2017, 23:44:54]


NORVEÇ'TEKİ NATO HEDEFİ Gönderen: ukranian
[22 Kasım 2017, 21:03:01]


SM-R760 Gear S3 OXA - R760XXU2BQH1_Tizen_2.3.2.4_Factory_Firmware_10_11_2017 Gönderen: the flying dutchman
[22 Kasım 2017, 20:20:55]


N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXS2DQHG_6.0.1 Resmi - Tek Dosya_16.08.2017 Gönderen: nextadam
[22 Kasım 2017, 20:09:35]


G930F Galaxy S7 TUR - G930FXXS1DQHM_7.0_Resmi & Factory_Firmware_28_Ağustos_2017 Gönderen: abdyasar
[22 Kasım 2017, 19:26:29]


G925FQ Galaxy S6 Edge TUR-G925FXXU5EQHD_7.0_Factory_Firmware_14_Eylül_2017 Gönderen: abdyasar
[22 Kasım 2017, 16:31:26]


G935F TWRP Yüklenmiyor Gönderen: xburax
[22 Kasım 2017, 13:31:59]


n910x Galaxy Note 4 Custom Rom Tercihleriniz ve Önerileriniz Gönderen: vedat1966
[22 Kasım 2017, 09:27:02]


(ROM)_Aziz04_Note 4_C/H_v0.4 Gönderen: JamesKenwaY
[21 Kasım 2017, 22:06:15]


N920C Galaxy Note 5 [MYSTYLEROM] [N920CGI] [QJ3] [03-11-17] Gönderen: Fth02
[21 Kasım 2017, 19:32:29]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition -TUR- G935FXXU1DQEY 7.0 Factory Firmware Gönderen: abdyasar
[21 Kasım 2017, 19:09:47]


Galaxy S6 Edge CF-Auto Root SM-G925F Gönderen: hakan pekacar
[21 Kasım 2017, 16:25:29]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: Livet
[21 Kasım 2017, 15:56:49]


General Mobile GM5 Plus Batarya Yüzdesi Gösterme Gönderen: Mhadosagin
[21 Kasım 2017, 13:41:39]


Galaxy S7 ve S7 Edge Teknik Olarak Ciddi Değişimlerle Geliyor Gönderen: Mhadosagin
[21 Kasım 2017, 13:41:13]


SM-T280 cihazıma hangi firmware uygundur? Gönderen: gacvokem
[21 Kasım 2017, 13:39:17]


7.1.x SM-N900 Official LineageOS 14.1 (ha_3g) tavsiyedir. Gönderen: the flying dutchman
[21 Kasım 2017, 12:25:25]


SM-R760 Gear S3 OXA - R760XXU1APK7_Tizen_2.3.2.1_Factory_Firmware_11_12_2016 Gönderen: abdyasar
[20 Kasım 2017, 23:39:51]


[6.0.1] Enigma Rom V6.1 S8UX Nougat Gorunumlu [N9000Q/N900] Gönderen: alitoprax
[20 Kasım 2017, 22:19:21]


SuperSU yerine Magisk kullanma tecrübesi Gönderen: sevketzaim
[20 Kasım 2017, 19:22:53]