Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1067 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 236
  • -Beğenilme Sayısı: 2503
  • İleti: 19395
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 934
  • Rom: MIUI 9.2.3.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 40
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 92
  • -Beğenilme Sayısı: 111
  • İleti: 934
  • Rom: MIUI 9.2.3.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 7.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

[Anlatım] System Uygulamaları Nasıl Portlanır Basit Yöntem Gönderen: ibrahim 118
[Bugün, 20:32:54]


G935F Galaxy S7 Edge TUR - G935FXXU2DRAG_7.0_Resmi & Factory_Firmware_29_01_2018 Gönderen: citroen200
[Bugün, 19:37:24]


1 OCAK 2018 GÜNCELLEMESİ VE ESKİ ROMA DÖNEMEME Gönderen: citroen200
[Bugün, 19:34:15]


Forumun gelişimi için naçizane önerilerim. Gönderen: sawgent
[Bugün, 19:10:14]


Wi-Fi araması menüde yok. Gönderen: jskat
[Bugün, 18:44:50]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: Livet
[Bugün, 15:35:24]


N920C Galaxy Note 5 N920CXXU3CQC7 Türkiye 7.0 Resmi Sürümü (17.03.2017) Gönderen: abdyasar
[Bugün, 14:27:53]


SM-G530F modeli için custom rom bulabilir miyiz? Gönderen: abdyasar
[Bugün, 08:01:00]


Note 4 Telefonun kendi romunu alma hakkında yardım Gönderen: abdyasar
[Bugün, 07:52:26]


N950F Galaxy Note 8 TUR - N950FXXU3BRA8_7.1.1 Resmi&Factory_Firmware_13_02_2018 Gönderen: abdyasar
[19 Şubat 2018, 23:24:21]


Bütün Samsung Modellerinin PIT ve OPS Dosyaları Gönderen: abdyasar
[19 Şubat 2018, 18:53:39]


A520F can't open the serial(com) port hatası veriyor firmware yüklenmiyor Gönderen: kmlerg
[19 Şubat 2018, 16:20:36]


S6 telefonuma download moddan çıksın diye s4 root dosyasını yükledim telefon samsung ekranında kaldı Gönderen: fayzteck
[19 Şubat 2018, 14:53:05]


N9000Q Galaxy Note 3 N9000QXXUEBQA2 Türkiye Resmi Lollipop Sürümü [02.02.2017] Gönderen: factor19300
[19 Şubat 2018, 12:08:58]


n910x Galaxy Note 4 Custom Rom Tercihleriniz ve Önerileriniz Gönderen: bsolmaz5
[19 Şubat 2018, 07:37:52]


note 3 smn9000Q şarj sorunu Gönderen: can_avatar
[18 Şubat 2018, 22:52:15]


Galaxy S5 g900h 4G sorunu Gönderen: niksarli1979
[18 Şubat 2018, 22:50:38]


TAŞINDI: Galaxy S5 g900h 4G sorunu Gönderen: abdyasar
[18 Şubat 2018, 18:55:37]


G950F Galaxy S8 OREO - G950FXXU1CRAP_8.0.0_Factory_Firmware_12_02_2018 Gönderen: abdyasar
[18 Şubat 2018, 03:38:09]


Note 4 910F tel için aliexpres ten anakart almak istiyorum Gönderen: s.savas
[18 Şubat 2018, 00:23:49]