Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1627 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 238
  • -Beğenilme Sayısı: 2537
  • İleti: 19447
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

N910CQ Galaxy Note 4 Türkiye - N910CXXS2DQHG_6.0.1_Factory_Firmware_09.09.2017 Gönderen: abdyasar
[Bugün, 12:49:13]


N910CQ Galaxy Note 4 N910CXXU2DPF8 Türkiye 6.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[Bugün, 12:04:02]


Türknet Geçtim İyimi Kötümü Ettim-Müşteri Hizmetleri sorunu Gönderen: not3_58
[Bugün, 08:49:12]


N920C Galaxy Note 5 TUR - N920CXXS5CRH1_7.0_Factory_Firmware_27_08_2018 Gönderen: mines2312323
[22 Eylül 2018, 20:11:52]


Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? Gönderen: abdyasar
[22 Eylül 2018, 09:16:35]


Galaxy Tab 7'' P1000 Root Yöntemi-CWM yükleme Gönderen: 06bozkurtum
[22 Eylül 2018, 05:50:38]


Aksiyon kamerasının görüntüsünü telefondan nasıl ters çevirebilirim? Gönderen: sawgent
[20 Eylül 2018, 17:38:35]


Şebeke gözükmüyor Gönderen: xprice16
[20 Eylül 2018, 09:55:27]


[SuperStock]Rom[Note5&Note4][N910C~N910CQ] [XXS2DQHG&XXS3BQA9] Gönderen: makan
[20 Eylül 2018, 00:51:22]


[FINAL][ROM][I9500][5.0.2][S6/N5/S7 Port]Antorya Slim S.E.(v.11.0)(06.12.2016) Gönderen: ibrahim 118
[19 Eylül 2018, 09:00:06]


[ROM][7.0-Nougat][GraceUX][TW] Refined Nougat Port N7 Fan Edition [N910C/H] Gönderen: lumina
[18 Eylül 2018, 22:58:19]


WiFi_Odin Kullanarak Gear S3'e Firmware Yükleme, Güncelleme Rehberi Gönderen: h.aydin
[18 Eylül 2018, 17:02:05]


Zte Upragade Tool (T50) Firmware Yükleme Programı Gönderen: serkanefendihz
[17 Eylül 2018, 13:11:17]


Sm-g925fq rom yükleme hatası. Gönderen: abdyasar
[16 Eylül 2018, 08:36:55]


((ROM))Galaxy Note 4_C/H_EyMeN_ROM_FiNAL Gönderen: lumina
[15 Eylül 2018, 20:48:15]


imei değiştirilmiş Note 5 güncelleme sonrası mobil ağları görmedi. Gönderen: yakupmarangoz65
[15 Eylül 2018, 12:06:30]


Sm-g955u1 modeli için yardım lütfen Gönderen: canjan
[14 Eylül 2018, 12:41:41]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition -TUR- G935FXXU1DQJ8 7.0 Factory Firmware Gönderen: abdyasar
[14 Eylül 2018, 11:23:39]


ZENGİN ASKER OLMAZ ŞEHİTTE OLMAZ Gönderen: ORHAN AFACAN
[14 Eylül 2018, 10:57:32]


G935F Galaxy S7 Edge Injustice Edition-TUR-G935FXXU2ERGE 8.0.0 Factory Firmware Gönderen: abdyasar
[14 Eylül 2018, 08:18:51]