Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 1497 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 237
  • -Beğenilme Sayısı: 2532
  • İleti: 19440
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 9.5.4.0
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi Mix 2
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.

 

Güncel Konular

N950F Root Yapıldığında Kaybedilen Özellikler Var Mı? Gönderen: vega1977
[24 Haziran 2018, 18:38:57]


Gear s3 ekran kararması Gönderen: azyaka
[24 Haziran 2018, 02:47:08]


[12.12.2017]-[GT-I9500]-ZSSHQD1-bzkrt 5.0.1 Final Rom Gönderen: muro92q
[23 Haziran 2018, 22:44:00]


A710F Galaxy A7(2016) TUR - A710FXXU2CQE3_7.0_Resmi_Tek Dosya_17_Mayıs_2017 Gönderen: abdyasar
[23 Haziran 2018, 20:27:24]


SM-950U Snapdragon işlemcili telefonuma türkçe rom yüklemek istiyorum Gönderen: zaribin
[23 Haziran 2018, 18:46:42]


SM G935F S7 Edge Rootsuz CSC kodu TUR nasıl yapılır ? (Anlatım) Gönderen: by_akrep
[23 Haziran 2018, 17:44:33]


ODIN FAIL Gönderen: datura
[23 Haziran 2018, 17:32:44]


HUZURUNA GELEYİM Gönderen: ORHAN AFACAN
[23 Haziran 2018, 16:08:23]


Note 5 yeni güncel 4 parçalı rom bulamıyorum Gönderen: xtimur
[23 Haziran 2018, 15:57:43]


G955F Galaxy S8 Plus OREO - G955FXXU1CRAP_8.0.0_Factory_Firmware_12_02_2018 Gönderen: kanka89
[23 Haziran 2018, 15:45:23]


G935F Galaxy S7 Edge G935FXXU1APD2 Türkiye 6.0.1 Resmi Firmware (07.05.2016) Gönderen: abdyasar
[23 Haziran 2018, 03:42:23]


Turkcell T50 FTM ve Recovery Moduna Nasıl Alınır Gönderen: memo308
[21 Haziran 2018, 11:34:45]


n910C Galaxy Note 4 eRobot ROM v15 XXS2DPK5 Android 6.0.1 (24.11.2016) Gönderen: bysalihidriscan
[20 Haziran 2018, 14:29:22]


N910CQ Anakartı N910C ye uyum sağlar mı? Gönderen: abdyasar
[20 Haziran 2018, 01:06:13]


Galaxy S6 Edge 32 GB (SM-G925F/925I) Firmwaresi yok mu? Gönderen: dilmacbey
[19 Haziran 2018, 18:13:58]


acil beyler lütfen Gönderen: bysalihidriscan
[19 Haziran 2018, 17:50:30]


S6 Edge DRK Hatası Çözümü Gönderen: NoquitgamE
[18 Haziran 2018, 09:13:12]


Forumun gelişimi için naçizane önerilerim. Gönderen: sawgent
[18 Haziran 2018, 01:03:11]


Galaxy Note Custom Rom Öneri, İstek ve Tavsiyeler Gönderen: sawgent
[18 Haziran 2018, 01:02:17]


TWRP ile Dahili Hafızayı Yedekleme Yöntemi Gönderen: bysalihidriscan
[18 Haziran 2018, 00:39:49]