Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 2016 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 240
  • -Beğenilme Sayısı: 2541
  • İleti: 19454
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Rom: Stock
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Rom: stock
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Tlf Yazılımı: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Rom: custom rom
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Tlf Yazılımı: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 464
  • yesilcin.com
  • Rom: Mercana v2.2
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Tlf Yazılımı: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 937
  • Rom: MIUI 10
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Tlf Yazılımı: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

Bumblebeenin hikayesi Gönderen: Livet
[Bugün, 17:11:22]


[TedyBeaR][DreamUX] Full Note5 Port Rom[N910C/H] Gönderen: ahmetaslan
[18 Aralık 2018, 22:10:47]


[ROM][7.0-Nougat][GraceUX][TW] Refined Nougat Port N7 Fan Edition [N910C/H] Gönderen: MuratK1
[18 Aralık 2018, 21:32:58]


N920C Galaxy Note 5 N920CXXU2AOK6 Türkiye 5.1.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: hako5995
[18 Aralık 2018, 16:30:09]


N950F Root Yapıldığında Kaybedilen Özellikler Var Mı? Gönderen: serkann45
[18 Aralık 2018, 15:51:31]


YAHUDİ LOBİSİ Gönderen: ORHAN AFACAN
[18 Aralık 2018, 11:36:39]


Note 4 Stock Rom Tema Store Desteği Ekleme Gönderen: Ensar canpolat
[18 Aralık 2018, 09:10:49]


Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? Gönderen: abdyasar
[18 Aralık 2018, 00:31:10]


Bütün Samsung Modellerinin PIT ve OPS Dosyaları Gönderen: heyysanadiyom
[17 Aralık 2018, 20:24:57]


A7 2016 ekran ışığı sorunu yardım Gönderen: apex00
[17 Aralık 2018, 16:08:14]


Galaxy Note 9 N960F Android Pie Beta Gönderen: Yuzarsif72
[17 Aralık 2018, 00:32:00]


WiFi_Odin Kullanarak Gear S3'e Firmware Yükleme, Güncelleme Rehberi Gönderen: abdyasar
[16 Aralık 2018, 21:17:18]


Telefon ekranını ters çevirme Gönderen: omer.onat.72
[16 Aralık 2018, 01:37:08]


N915F Galaxy Note 4 Edge Türkiye - N915FXXS1DQH5_6.0.1_Factory_Firmware_31.08.20 Gönderen: omerelma00
[15 Aralık 2018, 13:51:12]


NOTE 5 N920C ANDROID 7.0 SIFIRLAMA SONRASI GOOGLE HESABIMI UNUTTUM YARDIM Gönderen: --ozkan
[15 Aralık 2018, 11:55:36]


Yeni Modeller için Rootsuz ve Sayaç Artmadan CSC Değiştirme Gönderen: saatcioglu
[15 Aralık 2018, 11:19:38]


N910C/N910H Galaxy Note 4 TWRP Dokunmatik Custom Recovery Gönderen: Ensar canpolat
[15 Aralık 2018, 10:11:02]


yurtdışından s8+ aldım, csc Türkiye yapabilir miyim? Gönderen: alpaslan
[14 Aralık 2018, 21:23:22]


Note 5 N920Aya rom atamıyorum. Gönderen: silvery
[14 Aralık 2018, 01:29:35]


Note 5 N920Aya rom atamıyorum. Gönderen: silvery
[14 Aralık 2018, 01:27:41]