Gönderen Konu: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?  (Okunma sayısı 5230 defa)

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« : 09 Kasım 2017, 23:19:04 »
Merhaba arkadaşlar 3 senedir Samsung Galaxy Note 4 Kullanıyorum , mi mix e geçmek istiyorum sizlerinde görüşlerini öğrenmek istiyorum
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı sawgent

  • Administrator
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 247
  • -Beğenilme Sayısı: 2576
  • İleti: 19540
  • burası yesilcin.com burda herşey gerçek..
  • Tlf Modeli: Galaxy Note 8
  • Android Sürümünüz: Android 9.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2017, 02:01:55 »
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 02:02:06 Gönderen: sawgent »

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2017, 03:15:18 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Kullandığı titreşimle ses iletme teknolojisinde sıkıntılar yaşanıyordu. Tasarımından kaynaklanan bazı kullanım zorlukları da vardı. Tuşlara erişim gibi. Bence onun yerine ikincisi tercih edilmeli.
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı alp238

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 2
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 36
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: NOTE II
  • Android Sürümünüz: Android 4.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2017, 12:59:08 »
Mi mix iyi değil alırsan pişman olursun mimix2 yi garantisiz olarak satan bir sürü arkadaşlar var tavsiyem bu yönde

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kosed

  • Yeni Üye
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 0
  • -Beğenilme Sayısı: 0
  • İleti: 2
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: galaxy s4
  • Android Sürümünüz: Android 4.4.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #4 : 13 Kasım 2017, 21:57:52 »
Surekli 2 elinde telefonda olmasi lazim tek el ile kullanirim diyen babayigit goremiyorum koseleri cok keskin hissettiriyor ve uzun sure tutunca elini agritabilir yani note serisindeki elde durma sekli o telefonda yok test ettim bizzat :) ilk ciktiginda cok ilgimi cekmisti o telefon

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2017, 21:34:30 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
mi mix 2 yi malesef Turkiyede bulamadım , benim tercihimde 2 den yanaydı

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

Çevrimdışı sorrow123

  • Yesilcin.com Üyesi
  • *****
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 17
  • -Beğenilme Sayısı: 42
  • İleti: 469
  • yesilcin.com
  • Tlf Modeli: Note 4
  • Android Sürümünüz: Android 6.0.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2017, 00:25:24 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil
TENGRİ BİZ MENEN

Çevrimdışı the flying dutchman

  • Site Destek Ekibi
  • ***
  • Beğenmeler
  • -Beğenme Sayısı: 93
  • -Beğenilme Sayısı: 114
  • İleti: 938
  • Tlf Modeli: Xiaomi Mi 8
  • Android Sürümünüz: Android 8.1.x
Ynt: Note 4'den Xiaomi Mi Mix e geçmeyi düşünüyorum?
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2017, 17:37:05 »
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Bunlar mi mix hocam 2 değil

Biliyorum dostum alternatif link eklemek istedim sadece :) Çin'e gidişimde ben de kendime almayı düşünüyorum. İletişimde kalalım.
[image]http://store.donanimhaber.com/2e/03/0f/2e030fdf92170ea4f02ecd7de0692933.png[/image]
Xiaomi Mi 8

 

Güncel Konular

i9500 Galaxy S4 I9500XXUHOL1 Türkiye 5.0.1 Factory Firmware (4 Dosyalı) Gönderen: abdyasar
[20 Ocak 2021, 18:55:20]


Note 5 android 7 rom sonrası kalem algılamıyor. Gönderen: sawgent
[16 Ocak 2021, 19:48:36]


İlk açılışta çalışan dokunmatik ekran uyuduktan sonra uyanınca çalışmıyor. Gönderen: balciatilla
[09 Ocak 2021, 22:01:05]


N8005 Samsung yazısında kalanlara Güzel Haber Gönderen: sabanyuksel
[09 Ocak 2021, 20:28:02]


Whatsapp Yeni Sözleşmesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ? Gönderen: Wandeta
[09 Ocak 2021, 17:23:25]


Galaxy Gear Rom Yukleme Detayları... Null 15 Rom Gönderen: gallantboy
[06 Ocak 2021, 16:26:20]


s10+ root ve twrp atma ile ilgili yardım Gönderen: ozkbas
[26 Aralık 2020, 15:32:37]


A320F Galaxy A3(2017) TUR - A320FXXU1AQA3_6.0.1_Factory_Firmware_02_Şubat_2017 Gönderen: snovman64
[25 Aralık 2020, 23:28:54]


samsung a70 donma sorunu Gönderen: sawgent
[11 Aralık 2020, 11:36:32]


J7 Prime, recovery mode, hafıza kartına bağlanamama Gönderen: sawgent
[30 Kasım 2020, 01:05:29]


Yeni Modeller için Rootsuz ve Sayaç Artmadan CSC Değiştirme Gönderen: mustafayiltr
[28 Kasım 2020, 12:17:48]


Güvenli İnternet Gerçekten Ne İşe Yarıyor ( BTK ) Gönderen: Wandeta
[22 Kasım 2020, 15:44:36]


n8005 sim i tanıyor ama servis yok hatası veriyor. Gönderen: kartalim2551
[15 Kasım 2020, 19:31:13]


Samsung Galaxy Note 5 Recovery Mod da işlem yapamama Gönderen: ttmmgg
[15 Kasım 2020, 02:30:56]


Yeni saat dilimimize uymayan otomatik güncelleme Gönderen: Vedat_D
[08 Kasım 2020, 17:13:18]


Arama geldiğinde telefonun üst hoparlörden ses gelmemesi Gönderen: sawgent
[07 Kasım 2020, 20:37:56]


Komple kapalıyken şarj kaybı Gönderen: Vedat_D
[03 Kasım 2020, 20:36:34]


n7100 Resurrection Remix Rom CyanogenMod 13 Android 6.0 (Sürekli Güncel Link) Gönderen: kaancang1
[31 Ekim 2020, 19:26:25]


General Mobile e-Tab 4 | Bilgisayar Tableti Görmüyor Gönderen: sawgent
[31 Ekim 2020, 10:26:53]


A3 2016 a310f güncellemeden sonra şebeke kayboldu Gönderen: msb065
[19 Ekim 2020, 13:27:29]