Yesilcin.com

Samsung Android Telefon Modelleri => Samsung Galaxy S8 Plus (G955) => Konuyu başlatan: apolloturk - 14 Temmuz 2017, 12:39:49

Başlık: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: apolloturk - 14 Temmuz 2017, 12:39:49
Herkese merhaba, uzun bir ios arasından sonra bir gazla yurtdışından samsung s8+ aldım (GM-G955F). Fakat çok garip bir durumla karşı karşıyayım. Telefonun menüsünde olması gereken yerde wi-fi araması (wi-fi calling, vowifi) seçeneği yok.

Vodafone'u arıyorum yok, Samsung'u arıyorum yok, forumlara bakıyorum yok. Yabancı forumlarda bu sebeple telefonu iade edenler falan var. Bu sorunu nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 14 Temmuz 2017, 13:37:04
Dün s8'imi sim kartsız açtım wifi araması çıktı. Sim kart varken sadece volte çıkıyor. S7 edge'de de böyle sanırım. Deneyin yazın sonucu.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: apolloturk - 14 Temmuz 2017, 14:43:01
yok hocam sim kartsızda denedim çıkmıyor. Ayarlar - Uygulamalar - Sistem uygulamaları altında wi-fi calling var. Fakat normal telefon ayarlarında çıkmıyor. Yabancı forumlardada tartışmaları var kiminde var kiminde yok bir çözümde bulamadım.

Başka rom mu flaşlasam acaba. Yıllardırda android kullanmıyorum nasıl yapıyorduk onu bile unutmuşum. Odin'in mac sürümüde yoktur kesin şimdi.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: 717_sniper - 17 Temmuz 2017, 17:02:10
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
yok hocam sim kartsızda denedim çıkmıyor. Ayarlar - Uygulamalar - Sistem uygulamaları altında wi-fi calling var. Fakat normal telefon ayarlarında çıkmıyor. Yabancı forumlardada tartışmaları var kiminde var kiminde yok bir çözümde bulamadım.

Başka rom mu flaşlasam acaba. Yıllardırda android kullanmıyorum nasıl yapıyorduk onu bile unutmuşum. Odin'in mac sürümüde yoktur kesin şimdi.

Telefon arama ekranını açın.
sağ üstteki üç noktaya basıp ayarlara gelin.
açılan ekranın en altında wi-fi araması ayarı mevcut.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 17 Temmuz 2017, 19:27:37
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Telefon arama ekranını açın.
sağ üstteki üç noktaya basıp ayarlara gelin.
açılan ekranın en altında wi-fi araması ayarı mevcut.
Bende çıkmıyor size zahmet phone info programını kurup imei vs olduğu kısımlar hariç kalan kısımların ekran görüntüsünü koyar mısınız bakmak istiyorum ben de.(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/23f986013258419e01f7c4b0e0f3baba.jpg)
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: 717_sniper - 17 Temmuz 2017, 21:26:21
Umarım istediklerin bunlardır.


(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/ccc7e69eb81fe1df9609ebd5e5ad27df.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/0150656610f31aea3cb354a165f6ef31.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/16cb163887b9368b5c35acc913583a12.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/e123b0a104351d460a0e4d1c3451c114.jpg)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Arka arkaya gönderdiğiniz için mesajlar birleştirildi: 17 Temmuz 2017, 21:47:32
Normal ayarlarda da aşağıdaki ayar kısmı mevcut(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/27753c2062403f0c41da855c5db8fdde.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/3d9d0d901abd551f0f32967ca16f7beb.jpg)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 18 Ağustos 2017, 23:29:45
http://www.yesilcin.com/index.php?topic=37199.0 (http://www.yesilcin.com/index.php?topic=37199.0)

bu konuda verdiğim romla birlikte vodafone için WOWifi yani wifi araması geldi. diğer operatörler için deneyen yazarsa iyi olur. ayarlarda bağlantılar kısmında. Simgelerden anlaşılıyor zaten.


(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170818/6dab39898442248661de27f4bd392ed1.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170818/a490d97078f2aab9a3bcf9947c9fda61.jpg)(https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170818/ed7f8eb4eea24df838bed44e0d30b6f5.jpg)
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: hotboy_ist - 15 Eylül 2017, 21:43:53
Tamamen csc ile alakalı... CSC çözümü için döneceğim...
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: komeagacgoktug - 23 Ocak 2018, 12:34:32
 ko
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Tamamen csc ile alakalı... CSC çözümü için döneceğim...
Konuyla ilgili bir çözüme ulaşabildikmi ?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 13 Şubat 2018, 18:32:30
Dubai'den aldığım S8 telefonun ayarlarında wi-fi araması yok, ayrıca Turkcell internet sitesinden vo wi-fi etkinleştirmek istediğimde ( https://m.turkcell.com.tr/servisler/satin-al ) cihazın Türkiye garantili olması gerekir gibi bir uyarı veriyor. vo wi-fi kullanabilmek için yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: sawgent - 13 Şubat 2018, 19:24:24
Cihazın CSC kısmı buraya ait olmadığı için direkt olarak aktifleştirilemiyor.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 13 Şubat 2018, 20:16:09
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Cihazın CSC kısmı buraya ait olmadığı için direkt olarak aktifleştirilemiyor.

Yapacak hiç bi şey yok mu yani hocam? Çok fazla yurtdışına gidiyorum, bu vo wi-fi işi çok iyi olacaktı benim için.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 13 Şubat 2018, 20:26:03
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Yapacak hiç bi şey yok mu yani hocam? Çok fazla yurtdışına gidiyorum, bu vo wi-fi işi çok iyi olacaktı benim için.
S8 telefonlarda eğer modeliniz g950f veya g950fd ise içerisinde sim kart takılı şekilde ayarlardan sıfırlayın CSC TUR oluyor. Veya factory binary denilen sayaç artırmayan bir yöntem var o da işini görür. Kendim kullanıyorum bu şekilde g950fd telefonu TUR olarak kullanıyorum.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 13 Şubat 2018, 20:47:23
Telefon modelim sm-g950fd, sıfırlamayı nasıl yapabilirim?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: Wandeta - 13 Şubat 2018, 21:36:57
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Telefon modelim sm-g950fd, sıfırlamayı nasıl yapabilirim?

ayarlar---genel yönetim--sıfırla------- fabrika ayarlarına sıfırla ----var ordan sıfırlayacaksınız belge foto varsa yedek alın

sıfırlamadan once hesabınızı kaldırın sorun çıkmasın.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 16 Şubat 2018, 23:01:08
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
ayarlar---genel yönetim--sıfırla------- fabrika ayarlarına sıfırla ----var ordan sıfırlayacaksınız belge foto varsa yedek alın

sıfırlamadan once hesabınızı kaldırın sorun çıkmasın.

Hesabı kaldırmak nedir, nasıl yapılıyor?
Yanlış birşey yapmayayım diye fazlaca soru soruyorum ama kusura bakmayın.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 17 Şubat 2018, 00:15:23
ayarlarda hesaplar kısmı var oradan google hesabına gir ve kaldır.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: ham_dog - 17 Şubat 2018, 00:27:39
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
S8 telefonlarda eğer modeliniz g950f veya g950fd ise içerisinde sim kart takılı şekilde ayarlardan sıfırlayın CSC TUR oluyor. Veya factory binary denilen sayaç artırmayan bir yöntem var o da işini görür. Kendim kullanıyorum bu şekilde g950fd telefonu TUR olarak kullanıyorum.
merhaba öncelikle. yurtdışından s8 duos (sm-g950fd) cihaz hediye olarak geldi. ama ilk açılışından beri wifi ve bluetooth çalışmıyor. butonları dahi aktif değil. 3-4 sefer arka arkaya açmaya çalışsam hemen pasif oluyor. sizin dediğiniz işlemi yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı. çözümü varmı başka??
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 17 Şubat 2018, 01:17:32
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
merhaba öncelikle. yurtdışından s8 duos (sm-g950fd) cihaz hediye olarak geldi. ama ilk açılışından beri wifi ve bluetooth çalışmıyor. butonları dahi aktif değil. 3-4 sefer arka arkaya açmaya çalışsam hemen pasif oluyor. sizin dediğiniz işlemi yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı. çözümü varmı başka??
Benim dediğim işlem ile sizin sorununuzun bir alakası yok. Wi-fi bluetooth konusunda bir bilgim yok.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 18 Şubat 2018, 20:45:42
Sayın @Wandeta ve @abdyasar
Yurtdışından aldığım Samsung S8 telefonu anlatımlarınız sayesinde sim kartı takılı halde fabrika ayarlarına sıfırladım. Bu sayede menüde görünmeyen wi-fi arama seçeneği geldi. Operatörüm Vodafone olsaydı iş orada bitmiş olacak ve vo wi-fi özelliğini hemen kullanabiliyor olacaktım. Ama Turkcell bu özelliğe üyelik istediği (hemen belirteyim üyelik ücretsiz) ve üyeliği sadece Türkiyeden alınmış cihazlara takılı sim kartlarına tanımladığı için ilk başta olmadı. Ben de eşimin Türkiyeden alınma iphone 6'sına sim kartımı takarak Turkcell internet sitesinden üyelik yapmak istedim. İlk denememde yine cihaz uyumlu değildir dedi. Turkcell'i aradım, iphone 6 kullandığımı ve bu özellikten yararlanmak istediğimi söyledim, onların sisteminde kullandığım telefonun halen S8 olarak göründüğünü, 48 saate kadar sistemin benim telefonumu iphone6 olarak görerek kendiliğinden tanımlayacağını, sonrasında internet sitelerinden tekrar üyelik başvurusu yaptığımda olacağını söylediler. 3 dakika sonra internetten tekrar başvuruyu denedim ve üyelik tanımlandı dedi.
Şu anda Dubai'den aldığım Samsun S8 telefonda Turkcell hat ile vo wi-fi kullanabiliyorum. Yardımlarınız için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.   

Arka arkaya gönderdiğiniz için mesajlar birleştirildi: 18 Şubat 2018, 21:05:53
Bu fabrika ayarlarına sıfırlayarak CSC Tur yapma işini S7 için de uygulayabilir miyiz, yoksa S7 için diğer konuda yazdığınız şekilde factory binayr mi yapmak gerekiyor? Bir arkadaşımın yurtdışından aldığı S7'de de aynı işlemi uygulamak istiyoruz.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 18 Şubat 2018, 22:12:55
bu yöntem sadece s8 için geçerli. s7 için factory binary kullanılabilir.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 12:47:18
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
S8 telefonlarda eğer modeliniz g950f veya g950fd ise içerisinde sim kart takılı şekilde ayarlardan sıfırlayın CSC TUR oluyor. Veya factory binary denilen sayaç artırmayan bir yöntem var o da işini görür. Kendim kullanıyorum bu şekilde g950fd telefonu TUR olarak kullanıyorum.
arkadaşlar herkese merhaba nette yaptığım araştırmalar sonucu sonunda buraya kadar geldim :)
konu plus modeli üzerine ama problemimiz aynı bende wifi arama ve volte aktif değil sizin söylediğiniz yöntemle her ikisini birden aktifleştirebilir miyim?
Not: cihazım düz s8 dual yurt dışından alınma üzerinde Cezayir sürümü vardı belki düzelir diye tr romu yükledim dual olmayan sürüm. dual tr romu yok biliyosunuz ama hiç bi gelişme olmadı.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 14:27:04
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
arkadaşlar herkese merhaba nette yaptığım araştırmalar sonucu sonunda buraya kadar geldim :)
konu plus modeli üzerine ama problemimiz aynı bende wifi arama ve volte aktif değil sizin söylediğiniz yöntemle her ikisini birden aktifleştirebilir miyim?
Not: cihazım düz s8 dual yurt dışından alınma üzerinde Cezayir sürümü vardı belki düzelir diye tr romu yükledim dual olmayan sürüm. dual tr romu yok biliyosunuz ama hiç bi gelişme olmadı.
Tr sürümü yükleyip sim kart takılı halde ayarlardan sıfırlama yapın. İstediğiniz olacak.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 14:44:50
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Tr sürümü yükleyip sim kart takılı halde ayarlardan sıfırlama yapın. İstediğiniz olacak.
dediğinizi yaptım ama olmadı sıfırlanıp açıldığında ilk dil olarak Fransızca çıkıyo karşıma şüphelendim farklı bi rom olabilir mi diye tr romunu şimdi tekrar indiriyorum samfirm üzerinden. gelişmelerden haberdar edicem
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 14:51:36
eğer olmuyorsa factory binary kullanarak yapabilirsiniz.

Factory binary dosyasını yükleyeceksiniz açıldıktan sonra kapatıp türkiye için yayınlanan son sürümün home csc kısmını flaşlayacaksınız. Açılınca aşağıdak kodu menüdeki IME kısmından girip TUR seçeceksiniz. Kapanıp açılacak tekrar download moda girip normal Türkiye romu atacaksınız işlem tamam açıldığında Türkçe açılacak. İndirme linki ve bahsettiğim kod aşağıda.

https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804 (https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804)

Kod: *#243203855#
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 17:25:59
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
eğer olmuyorsa factory binary kullanarak yapabilirsiniz.

Factory binary dosyasını yükleyeceksiniz açıldıktan sonra kapatıp türkiye için yayınlanan son sürümün home csc kısmını flaşlayacaksınız. Açılınca aşağıdak kodu menüdeki IME kısmından girip TUR seçeceksiniz. Kapanıp açılacak tekrar download moda girip normal Türkiye romu atacaksınız işlem tamam açıldığında Türkçe açılacak. İndirme linki ve bahsettiğim kod aşağıda.

https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804 (https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804)


Kod: *#243203855#

hocam dosya epey yavaş iniyo onu bekliyorum ama anlamadığım daha doğrusu bilmediğim kısımlar var yardımcı olursan sevinirim.
1- bu indirdiğim dosyayı odin de ap kısmına atıp cihaza yüklicem sanırım.
2-türkiye için yayınlanan son sürümün home csc kısmını flaşlayacaksınız bunu anlamadım nasıl yapılıyor bu işlem?
3-verdiğiniz *#243203855# kodu 2. adımı yaptıktan sonra arama ekranına girerek TUR seçicem.
4- eğer bunları başarabilirsem cihaza sıfırdan tr romu yüklicem doğru mudur :)
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 17:28:19
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
hocam dosya epey yavaş iniyo onu bekliyorum ama anlamadığım daha doğrusu bilmediğim kısımlar var yardımcı olursan sevinirim.
1- bu indirdiğim dosyayı odin de ap kısmına atıp cihaza yüklicem sanırım.
2-türkiye için yayınlanan son sürümün home csc kısmını flaşlayacaksınız bunu anlamadım nasıl yapılıyor bu işlem?
3-verdiğiniz *#243203855# kodu 2. adımı yaptıktan sonra arama ekranına girerek TUR seçicem.
4- eğer bunları başarabilirsem cihaza sıfırdan tr romu yüklicem doğru mudur :)
Evet doğru. Home csc kısmını csc yazan yere koyacaksınız.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 17:35:06
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Evet doğru. Home csc kısmını csc yazan yere koyacaksınız.
anladım home csc soft reset gibi bişey oluyo sanırım.
biz bütün bu zahmeti csc kodunu tur yapmak için katlanıyoruz dimi ?
ve bunu başarınca volte ve wifi araması aktif olacak sanırım.
millet zahmetsiz şelilde reset atınca Tur olmuş bende neden olmadı acaba  :sinir:
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 17:48:42
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
anladım home csc soft reset gibi bişey oluyo sanırım.
biz bütün bu zahmeti csc kodunu tur yapmak için katlanıyoruz dimi ?
ve bunu başarınca volte ve wifi araması aktif olacak sanırım.
millet zahmetsiz şelilde reset atınca Tur olmuş bende neden olmadı acaba  :sinir:
Türkiye sürümünde olduğunuza emin misiniz?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 17:59:53
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Türkiye sürümünde olduğunuza emin misiniz?
evet ama bunu nasıl kontrol edebilirim bi yolu varmıdır?
yada buradan anlaşılır mı
(https://i.hizliresim.com/Yg6BOZ.png) (https://hizliresim.com/Yg6BOZ)
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 18:35:50
Phone info adında bir program var onunla.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: jskat - 20 Şubat 2018, 18:44:50
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Phone info adında bir program var onunla.
hocam seni çok yordum kusura bakma ama inat ettim yapmam lazım bunu :)

(https://i.hizliresim.com/BLz06D.png) (https://hizliresim.com/BLz06D)
(https://i.hizliresim.com/kO6gnr.png) (https://hizliresim.com/kO6gnr)
(https://i.hizliresim.com/VrDLvP.png) (https://hizliresim.com/VrDLvP)
(https://i.hizliresim.com/VrDLvR.png) (https://hizliresim.com/VrDLvR)

Arka arkaya gönderdiğiniz için mesajlar birleştirildi: 20 Şubat 2018, 19:44:58
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
eğer olmuyorsa factory binary kullanarak yapabilirsiniz.

Factory binary dosyasını yükleyeceksiniz açıldıktan sonra kapatıp türkiye için yayınlanan son sürümün home csc kısmını flaşlayacaksınız. Açılınca aşağıdak kodu menüdeki IME kısmından girip TUR seçeceksiniz. Kapanıp açılacak tekrar download moda girip normal Türkiye romu atacaksınız işlem tamam açıldığında Türkçe açılacak. İndirme linki ve bahsettiğim kod aşağıda.

https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804 (https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195916804)

Kod: *#243203855#
ihtiyacı olan arkadaşlar için not bırakım bu yöntemle oldu sonunda  :hoba: :hoba:
yardımların ve deneyimin için çok teşekkür ederim hocam sen olmasan yapamazdım.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 20 Şubat 2018, 21:05:16
Güle güle kullanın.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: lutfusrhn - 04 Mart 2018, 22:38:18
Dedikleriniz yaptim ancak bildirim bölümünde wi-fi araması geldi ancak pasif duruyor ayarlar menüsündede wi-fi arama bölümü yok nerde hata yaptim acaba ?
S7Edge
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 04 Mart 2018, 23:41:40
csc  tur mu? phone info ile bakmadıysanız bakın.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 06 Mart 2018, 16:47:15
wi-fi araması seçeneğini etkin hale getirmek Note-5 telefonda yapılabilir mi?

Turkcell'in sitesinde uyumlu cihazlar listesinde var ama telefonun ayarlarında wifi araması seçeneği çıkmıyor. (Telefon yurtdışından alındı)

Arka arkaya gönderdiğiniz için mesajlar birleştirildi: 07 Mart 2018, 17:41:44
@abdyasar Note5 için nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz hocam müsait olunca.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: habipdemirbas - 16 Mart 2018, 16:48:26
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
Güle güle kullanın.

hocam merhaba bende aynı dertten muzdaripim. bendede 950 fd modeli var ve oreo türkiye romu kurdum wifi araması ve volte aktif olmadı. sadece 4g yazan yer 4.5 g oldu o kadar çift hat çalışmaya devam ediyor. acaba senin başta verdiğin dosyayı odin ile yüklesem olur mu ?
eğer olursa ota dan güncelleme alabilirmiyim türkiye için.
phone info ya baktım aktif csc kodu tur yazıyor. fakat telefon özelliklerinden bakınca servis sağlayıcı yazılım sürümü TUR/TUR/KSA diyor. nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursan sevinirim.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 18 Mart 2018, 01:25:40
@habipdemirbas Telefonunuz S8 veya S8+, yurtdışından aldınız ve servis sağlayıcınız Turkcell mi?
Eğer böyleyse sorun şu; CSC TUR yapmış olsanız bile Turkcell bu hizmeti sadece Türkiye'den alınmış cihazlara sağlarım diyor. Turkcell'in sisteminde sizin telefonunuz CSC TUR bile olsa yurtdışından alınmış görünüyor. Bunu aşmanın yolu ise sim kartınızı wifi call özelliği olan Türkiyeden alınma bir cihaza takın, Turkcell'in sisteminde 48 saate kadar telefonunuzun modeli değişecek ve sim kartı taktığınız cihaz olacak. Sonra üyelik başvurusu yapın,  üyelik onaylandı gibi bir SMS gelecek, sonra sim kartınızı tekrar kendi telefonunuza takın ve güle güle kullanın.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: habipdemirbas - 18 Mart 2018, 06:19:59
Servis sağlayıcım türktelekom. Türktelekomunda wi-fi arama servisi yok diye biliyorum fakat giga 4.5 g (VOLTE oluyor sanırım) bu özelliği online işlemlerden  açmak istediğimde cihazınız desteklenmemektedir uyarısı alıyorum.  Zannedersem sizin dediginiz ile aynı şey.  Deneyip sonucu bildiricem. Teşekkürler.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 01 Nisan 2018, 10:35:24
@abdyasar hocam, yurtdışından alınan Note-8 ve Note-5 telefonlarda wifi araması için yardımcı olabilir misiniz?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 01 Nisan 2018, 10:43:51
wifi araması gelmesi için csc değiştirip TUR yapmanız gere. bu işlem note 8 de eğer model numarası n950f/n950fd ise sıkıntısız yapılabilir. ama note 5 te yapıldığında root olması gerek garanti kapsamından çıkar ve getirisinden çok götürüsü olur.
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: munans - 01 Nisan 2018, 11:27:32
n950f/n950fd olan Note-8'de nasıl yapabiliriz hocam?
S8'deki gibi sim kart içindeyken ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayarak mı?
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: abdyasar - 01 Nisan 2018, 13:29:31
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olun yada Giriş Yapın
n950f/n950fd olan Note-8'de nasıl yapabiliriz hocam?
S8'deki gibi sim kart içindeyken ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayarak mı?
Bu bir yöntem. Eğer olmazsa factory binary yükleyerek de yapabilirsiniz
Başlık: Ynt: Wi-Fi araması menüde yok.
Gönderen: kilimli65 - 08 Kasım 2018, 09:09:25
Selamlar bende aynı konuda muzdaripim,Telefonum  "SM-N9500 Samsung Note 8 DUOS" VoLTE&VoWifi araması yapamıyorum ,ayrıca Yukarıda belirtilen menülerde Wifi araması mevcut değil.Yardımcı olacaklardan şimdiden teşekkürlerimi arz ediyorum.Saygı ve hürmetlerle...